Wednesday, July 7, 2010

Cara Senang Apply Wowzio!

Salam. Hari ni saya nak bagi tips yang agak berguna juga lah. Siapa yang kat sini pernah request nak guna widget wowzio ni tapi tak pernah dapat terima email dari diorang.

Nak kata diorang sibuk, benda ni dah lama beroperasi. Jadi saya ada rahsia nak bagi anda senang je terus boleh guna widget ni. Rasanya berkesan kot sebab saya dah register. Lepas tu nak letak kat blog lain mesti kena apply yang baru. Tapi yang cara ni tak payah.

Apa yang saya perhatikan, anda boleh lulus apply widget ni dengan mudah. Macam mana cara dia.

masuk site dia: Wowzio tambah widgets/builderinvitation kat belakang url tu.

Tip dari http://www.mohdhakim.com aku dah praktikkannya memang jadi selamat mencuba

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...