Saturday, July 31, 2010

Readbud : Buat duit Online cara mudah!

readbud - get paid to read and rate articles

Salam....
Kali aku nak kongsi la dengan cara mudah buat duit online. Sambil buat duit, kita boleh tambah pengetahuan dengan program ni

Caranya mudah sahaja, kamu sign up dengan Readbud, kemudian pilih kategori artikel yang kamu minat. Maksimum jumlah kategori yang kamu boleh pilih ialah 50 kategori, dan ianya boleh diubah-ubah dalam tempoh setiap 24 jam.

Setiap artikel yang kamu baca, kamu kena bagi rating selepas baca. Paling kurang pun kamu boleh dapat USD1 sehari hanya dengan baca artikel di Readbud. Tapi aku pasti, hampir majoritinya “baca” dan rating terus. Hehehe.. Tapi kalau baca pun kamu tak rugi.

Readbud akan bayar kamu dengan dua cara. Iaitu wire transfer ataupun PayPal. Aku pilih PayPal sebab senang dan minimum payoutnya ialah USD50. Jadi, katalah minimum sehari kamu dapat “baca” dan buat USD1, maka dalam 50 hari kamu boleh dapat minimum USD50. Sambil-sambil minum kopi pun boleh buat duit dengan Readbud ini. Kalau tak ada akaun PayPal, buka satu di PayPal ni.

Ok, Kat bawah aku punya income, ni pun buat sambil2 je


Kalau nak cepat cashout kamu ajak sapa2 je join. Readbud ada program Affiliate. Setiap kali ada yang join kamu diberi $5 maknanya kalu dapat 10 orang kamu leh cashout, cara paling senang kamu promote saja kat facebook atau blog kamu, mudah bukan!

Jangan tunggu lagi jom buat duit cara senang ni! nak join klik banner kat bawah ni:

readbud - get paid to read and rate articles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...