Friday, August 13, 2010

Update income youthsay


Salam...
Youthsay sudah berwajah baru tengok gambar kat atas 2, sebelum ni aku ada post pasal bendanie korang leh search la kat blog aku nie. Ok Hari ni aku nak tunjuk income aku dari youthsay tengok kat bawah nie:

apa macam tak sampai sebulan dapat rm50, aku baru je transfer bank online. kalau nak ber lagi invite kawan youthsay cakap "For every friend you invite, you will get RM0.20 and 5% of their earnings from paid surveys." lumayan kan kalau dapat member yang aktif goyang kaki je. nak join klik Disini

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...